A MAMA:
EXTRA SZÜZ OLÍVAOLAJ ALAPÚ HIDRATÁLÓ TESTÁPOLÓ BALZSAM (250 ml)
(ezt add össze, írhattam volna simán krémet is..., dehát a mamák megérdemlik a kényeztetést)

Csillogó fehér színü (és természetesen kellemesen illatos!)….és vajon milyen alapú? Szilva/körte/barack stb -alapú? Neeem, az a pálinka!!! Ez extra-szüz olívaolajos alapú! Van benne sok E-vitamin (olajfalevél!!), amiért is a börötök nem fog megöregedni... egy ideig... Magos (neeem, az megint csak a pálesz) illetve MAGAS az antioxidáns tartalma.

Az Extra Szüz Olívaolaj stimulálja a kollagén regenerálódását, fényesebbé teszi a bört, és …és eltünteti a kisebb bör-elváltozásokat…az, hogy kisebb, én tettem hozzá, egy óriási anyajegyet azért nem fog eltüntetni, szerintem…

Parabén nuku, ellenben fehér virág kivonat rengeteg van benne (azt nem írja le pontosan az ismertetö, mégis milyen fehér virág, de nem baj, biztos szép kicsi fehér virág), amelynek köszönhetöen a bör még selymesebbé válik. Természetesen természetesen hidratál. 

Persze mindenféle börtípusra lehet használni, de leginkább a száraz, érzékeny lelküeknek ajánlott.

Mindennapos használata kötelezö, zuhany után jó kis masszázzsal beleaplikáljuk a börünkbe. Vagy mi magunk, vagy a párunk. Vagy a szomszéd. De akkor ne mondjuk meg a párunknak.

 KÓD: CLC

ÁR: 2000 Ft.